Se vores menu herunder. Du har både mulighed for selv at sammensætte menuen, eller vælge vores “kokkens anbefaling”, som er en sammensætning af vores mest populære retter.
Ankomst alle ugens dage kl. 17:00, I har bordet i 1,5 time.
Carpaccio af citronmarineret okseinderlår, serveret med trøffelmayo, syltede rødløg, røgede mandler, vesterhavsost & sprød kartoffel
200g kornfodret heregord oksecuvette med sprøde steak fries & bearnaise.
Carpaccio af citronmarineret okseinderlår, serveret med trøffelmayo, syltede rødløg, røgede mandler, vesterhavsost & sprød kartoffer
Hereford Oksemørbrad, serveret m. smørstegte petit kartofler & bearnaise sauce
Panna Cotta tilsmagt m. Espresso, serveret med saltkaramel & mørk chokolade
Langtidstilberedt, kornfodret Hereford Oksecuvette fra Uruguay, stegt med confiteret hvidløg & timian
Serveres med hjemmerørt bearnaise sauce & Grove pommes frites.
Pilsner/Classic – Sodavand/Vand – Husets rød- og hvidvin Ad libitum
Carpaccio af citronmarineret okseinderlår, serveret med trøffelmayo, røgede mandler, syltede rødløg, vesterhavsost & sprød kartoffel
Sprød toast med stuvede svampe, cognac-syltede løg & vesterhavsost
Oksetatar rørt med grov sennep, estragon & æggeblomme, hertil syltede, bagte tomater samt sprød rug
Klassisk rillette af hvid fisk med hjemmerørt urtemayo, skalotteløg & citrus.Serveres med grillet, hjemmebagt brød & en sæsonpræget salat
RødvinsBraiserede grisekæber med knuste kartofler, sennepsfrø & løvstikke
Meunierstegt, hvid fisk med sæsonens grønt & en blød hvidløgsveloutéServeret med nye kartofler
Ravioli på spinat & ricotta med en spicy tomatsauce, hertil grønne asparges & vesterhavsost
200G peberbøf af europæisk mørbrad, serveret med sprøde steak fries & en kraftig pebersauce
200G Oksemørbrad af Europæisk Herefordkvæg
200G Oksestriploin Marmoret oksefilet af Herefordkvæg
300g flot marmoreret ribeye af dansk kødkvæg fra Himmerlandskød
200g sommerunghane på ben, sprødstegt med ærter a la francaise & hvidløgsvelouté
Variation af tomat, cremet hvid ost & citrus
Velkrydret pommes med en let chilimayo
Svampe a la creme med vesterhavsost
Små kartofler vendt med løvstikkesmør
Ærter a la francaise med bacon & skalotteløg
Grillet sommerkål med friterede kapers & persille
Panna Cotta tilsmagt med Espresso, serveres med saltkaramel & mørk chokolade
Friske jordbær serveret med en luftig koldskål & marcipan-crumble, toppet med citronmelisse
Luftig Citronmousse med hvid chokoladecrumble & citronsorbet
Er man ikke i humør til dessert kan man vælge en lækker cocktial fra vores cocktailskort til samme pris