Velkommen til Restaurant The Open Kitchen!

Se vores menu herunder. Du har både mulighed for selv at sammensætte menuen, eller vælge vores “kokkens anbefaling”, som er en sammensætning af vores mest populære retter.

EARLY BIRD

Ankomst alle ugens dage kl. 17:00, I har bordet i 1,5 time.

FORRET

Carpaccio af citronmarineret okseinderlår, serveret med trøffelmayo, syltede rødløg, røgede mandler, vesterhavsost & sprød kartoffel

HOVEDRET

200g kornfodret heregord oksecuvette med sprøde steak fries & bearnaise.

 

 

KUN 189,00

KOKKENS ANBEFALING

FORRET

Carpaccio af citronmarineret okseinderlår, serveret med trøffelmayo, syltede rødløg, røgede mandler, vesterhavsost & sprød kartoffer

HOVEDRET

Hereford Oksemørbrad, serveret m. smørstegte petit kartofler & bearnaise sauce

DESSERT

Panna Cotta tilsmagt m. Espresso, serveret med saltkaramel & mørk chokolade

KUN 399,00

FEAST

OKSECUVETTE & DRIKKEVARER AD LIBITUM

Langtidstilberedt, kornfodret Hereford Oksecuvette fra Uruguay, stegt med confiteret hvidløg & timian

Serveres med hjemmerørt bearnaise sauce & Grove pommes frites.

DRIKKEVARER

 Pilsner/Classic – Sodavand/Vand – Husets rød- og hvidvin 
Ad libitum

 

 

KUN 399,00

F0RRETTER 99,00

CARPACCIO

Carpaccio af citronmarineret okseinderlår, serveret med trøffelmayo, røgede mandler, syltede rødløg, vesterhavsost & sprød kartoffel

SVAMPETOAST

Sprød toast med stuvede svampe, cognac-syltede løg & vesterhavsost

OKSETATAR

Oksetatar rørt med grov sennep, estragon & æggeblomme, hertil syltede, bagte tomater samt sprød rug

RILLETTE

Klassisk rillette af hvid fisk med hjemmerørt urtemayo, skalotteløg & citrus.

Serveres med grillet, hjemmebagt brød & en sæsonpræget salat

HOVEDRETTER 199,00

GRISEKÆBER

RødvinsBraiserede grisekæber med knuste kartofler, sennepsfrø & løvstikke

DAGENS FISK

Meunierstegt, hvid fisk med sæsonens grønt & en blød hvidløgsvelouté

Serveret med nye kartofler

DEN ALTERNATIVE

Ravioli på spinat & ricotta med en spicy tomatsauce, hertil grønne asparges & vesterhavsost

PEBERBØF (+100,00)

200G peberbøf af europæisk mørbrad, serveret med sprøde steak fries & en kraftig pebersauce

UDSKÆRINGER FRA GRILLEN

Husk at bestille sides & sauce til din steak

OKSEMØRBRAD 299,00

200G Oksemørbrad af Europæisk Herefordkvæg

STRIPLOIN 249,00

200G Oksestriploin Marmoret oksefilet af Herefordkvæg

RIBEYE 349,00

300g flot marmoreret ribeye af dansk kødkvæg fra Himmerlandskød

SOMMERUNGHANE 299,00

200g sommerunghane på ben, sprødstegt med ærter a la francaise & hvidløgsvelouté

SIDES 49,00

Alle sides bestilles separat & serveres i skåle ved siden af bøffen så I kan dele dem, som I lyster

TOMAT

Variation af tomat, cremet hvid ost & citrus

STEAK FRIES

Velkrydret pommes med en let chilimayo

SVAMPE

Svampe a la creme med vesterhavsost

NYE KARTOFLER

Små kartofler vendt med løvstikkesmør

ÆRTER

Ærter a la francaise med bacon & skalotteløg

GRILLET SOMMERKÅL

Grillet sommerkål med friterede kapers & persille

SAUCE AD LIBITUM 25,00 / PERSON

Alle sauce er glutenfri

BEARNAISE SAUCE

Variation af tomat, cremet hvid ost & citrus

PEBERSAUCES

Velkrydret pommes med en let chilimayo

RØDVINSSAUCE

Svampe a la creme med vesterhavsost

DESSERTER 49,00

PANNA COTTA

Panna Cotta tilsmagt med Espresso, serveres med saltkaramel & mørk chokolade

JORDBÆR

Friske jordbær serveret med en luftig koldskål & marcipan-crumble, toppet med citronmelisse

CITRONMOUSSE

Luftig Citronmousse med hvid chokoladecrumble & citronsorbet

COCKTAIL

Er man ikke i humør til dessert kan man vælge en lækker cocktial fra vores cocktailskort til samme pris